Razmena praktičnih iskustava u radu sa Office 365 servisima stečenih tokom višegodišnjeg testiranja funkcionalnosti i pružanja podrške predstavlja koristan izvor informacija za sve postojeće i nove korisnike. Stalna promocija novih funkcionalnosti koje nastaju kao posledica prilagođavanja poslovnim potrebama utiču na odabir optimalnog broja opcija koje će na najbolji način da podrže potrebe kompanija i krajnjih korisnika.  Partnerske kompanije koje su aktivno uključene u procese implementacije Office 365 servisa sa razlogom značajne resurse posvećuju upravo praćenju noviteta i prikupljanju iskustava sa terena, jer je to dobar način da se ponude vrednosti i postignu rezultati.

office-365-cene

Office 365 raspolaže sa velikim brojem funkcionalnosti koje su podeljene u više kategorija i pokrivaju oblasti mail i audio-video komunikacije, upravljanje poslovnim procesima i dokumentacijom, Office alatima, organizacijom aktivnosti, itd…čime su obuhvaćene sve aktivnosti koje sačinjavaju poslovanje jedne kompanije. Ipak, za očekivati je da kompanijama IT tehnologije nisu ili ne moraju da budu u fokusu poslovanja jer je se radi o elementima koje i postojeće poslovne procese treba da učini bržim i efikasnijim. Uvažavajući ovu činjenicu, tokom rada je primećeno da se dosta kompanija prioritetno odlučuje na obaveznu upotrebu dela servisa koje ćemo predstaviti u nastavku teskta, a koji su se pokazali kao korisno rešenje bez obzira na privrednu delatnost, broj zaposlenih ili složenost poslovnih aktivnosti.

Deljeno poštansko sanduče

Prva u nizu opcija jeste “Deljeno poštansko sanduče”, kao funkcionalnost Exchange Online servisa i obezbeđuje da više korisnika istovremeno koristi iste mail naloge za prijem i slanje pošte. Funkcionalnost ne zahteva dodatno licecniranje, jednostavno se aktvira a više informacija uz detaljna uputstva možete dobiti na sledećim linku.

Rezervna kopija vaših podataka

Kreiranje rezervne kopije i arhiviranje dokumentacije uvek su nezaobilazna tema posebno kada se korisnici suoče da mogućim problemima u radu računara ili gubitka podataka. Proverite kako da obezbedite vaše podatke na sledećem linku.

Planner – upravljanje aktivnostima

Resursi, faze, aktivnosti, rokovi samo su deo priče o projektima i organizacije projekata koji uvek zahtevaju pouzdane i pre svega jednostavne alate. Office 365 je evoluirao i standardne liste zadataka koje su dostupne dobile su ozbiljnu konkurenciju od imenom Planner. Proverite ovaj zanimljiv servis na sledećem linku.

 

(Visited 17 times, 1 visits today)
Podelite na društvenim mrežama ...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin