Adobe Acrobat Reader DC (Android, iOS, Win)

Šta reći o Acrobat Readeru, najkorišćenijoj Adobe aplikaciji? Postoje razne aplikacije za pregled PDF sadržaja, ali kako je PDF Adobeov proizvod jasno je da će Reader dati najbolje rezultate. Besplatan je i možete ga imati na svakom uređaju.

Adobe Content Viewer (Android, BlackBerry Tablet OS, iOS)

adobe - pregled sadržajaDigitalne publikacije su sve više zastupljene u prikazivanju sadržaja. InDesign je odličan program za kreiranje kako štampanih, tako i digitialnih publikacija. Da biste mogli da pregledate digitalne publikacije nastale u InDesignu, Adobe Content Viewer je neophodna aplikacija.

Adobe Digital Editions (Android, iPad)

eBook je zaseban format za digitalne publikacije, nezavisan od aplikacije u kojoj se pravi. Adobe Digital Editions je specijalizovana aplikacija za pregled eBook publikacija i trenutno podržava EPUB 3 verziju zapisa.

Adobe Digital Publishing Solution Preflight (Android, iOS)

adobe - pdf-pregled

Adobe Digital Publishing Solution (DPS 2015) je platforma za publikovanje (izdavanje) na mobilnim platformama, koja omogućava velikim izdavačima, globalnim korporacijama i visokoškolskim ustanovama da dizajniraju, objavljuju, reklamiraju i mere iskustvo čitanja digitalnog sadržaja na tablet uređajima i pametnim telefonima.
Ova aplikacija (DPS Preflight) omogućava punu interakciju sa sadržajem kao da je stvarno objavljen na nekom mobilnom uređaju, što je odličan način za off-line testiranje i doradu.

Adobe Preview CC (iOS)

Ova, trenutno samo iOS, aplikacija je vrlo korisna svim onim dizajnerima koji koriste Photoshop za kreiranje mobilnih sadržaja. Naime, ova aplikacija u realnom vremenu prikazuje dizajn koji se pravi u Photoshopu na iOS uređaju, što olakšava i ubrzava proces dizajniranja.

Creative Portfolio (Android, iOS)

Adobe Portfolio je specijalizovani sajt koji omogućava lagano pravljenje personalizovane stranice na kojoj dizajner može da predstavi svoj portfolio. Ova usluga je besplatna za licencirane korisnike Creative Clouda, pa je svakako treba koristiti. Mobilna verzija, Creative Portfolio služi za pristup Adobe Portfolio sajtu čiji sadržaj se može prikazati i u i off-line režimu.

ZORAN IMŠIRAGIĆ
ADOBE CERTIFIED INSTRUCTOR

Fotografije preuzete sa adobe.com sajta.

(Visited 18 times, 1 visits today)
Podelite na društvenim mrežama ...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin