Adobe Premiere Clip (Android, iOS)

Kupovina_Adobe_Premiere

Adobe Premiere Clip (Android, iOS) Premiere Pro u malom. Ova aplikacija omogućava snimanje i obradu video sadržaja. Tu je montaža video materijala, mogućnost povezivanja sa nekom muzikom, kao malo vizuelno poliranje kroz dodavanje naslova, tranzicija i slow motion efekta i osvetljenja.Sadržaj se može proslediti u Premiere Pro na dodatnu obradu. Aplikacija sarađuje sa Lightroomom i Capture CC aplikacijama, što video materijalima omogućava još bolji izgled. Naravno, video sadržaji se mogu deliti kroz društvene mreže i druge oblike komunikacije.

Iskra (Spark) novih ideja

Adobe Spark je platforma za kreiranje kratkih web sadržaja, sa posebnim osvrtom na društvene mreže. Postoji desktop stranica koja omogućava kreiranje takvih sadržaja, ali se to može uraditi i uz pomoć verzija za mobilne uređaje (trenutno samo iOS uređaje).

Nude se tri vrste sadržaja koji se mogu praviti, pa shodno tome postoje i tri aplikacije:

  • Adobe Spark Post, koji služi za kreiranje dizajniranih postova za društvene mreže.
  • Adobe Spark Page pravi male web stranice atraktivnog dizajna koje mogu da sadrže slike, tekst, video i određenu interaktivnost. Ovo mogu biti odlične dolazne stranice (landing pages) ili male promotivne stranice, a kroz gotov mehanizam se mogu deliti na društvenim mrežama ili linkovati na druge stranice.
  • Adobe Spark Video služi za kreiranje animiranih video sadržaja za društvene mreže.
ZORAN IMŠIRAGIĆ
ADOBE CERTIFIED INSTRUCTOR

Fotografije preuzete sa adobe.com sajta.

(Visited 30 times, 1 visits today)
Podelite na društvenim mrežama ...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin