Deo Extreme tima u akciji

Extreme postoji već 25 godina i od početka se bavi softverom tj. primenom informacionih tehnologija u poslovanju i načinom na koji one mogu da pomognu, olakšaju i poboljšaju procese i način rada u poslovnom okruženju. Većinu tehnologija o kojima pričamo sa svojim klijentima i partnerima koristimo i sami, tako da poznajemo sve njihove  slatke, pa i one gorke plodove. Od male firme sa par zaposlenih smo porasli u firmu od 30 zaposlenih, pa znamo i šta znači prolaziti kroz faze rasta i usput menjati i prilagođavati način poslovanja. Uz sve ovo, vrlo smo uspešni u onome što radimo (možda zvuči neskromno, ali jesmo :)). Dobru uslugu klijentima- tačnost, profesionalizam u komunikaciji i predviđanje budućih potreba smatramo osnovom i minimumom- mi želimo da pružimo više.

Zbog svega ovoga, rešili smo da kreiramo mesto na kome ćemo moći da svoja razmišljanja i ideje razmenimo sa vama- EXTREMEovanje.

Gajimo nadu da ćete vi koji ovo budete čitali komentarisati i kritikovati ono što budemo pisali, jer će tek vaše mišljenje dati smisao ovome što radimo.

Ovde ćemo pokušati da predstavimo svoje iskustvo u radu (koje smatramo dragocenim) i da vas možda na taj način podstaknemo da razmislite o nečemu o čemu još niste ili da neke teme sagledate iz drugog (našeg) ugla. Oblasti o kojima ćemo pisati se ne odnose samo na tehničke karakteristike i performanse softvera kojim se bavimo, već i na marketing, prodaju, upravljanje odnosom s klijentima itd.. Biće tu priča na operativnom nivou- konkretnih, kao i onih na konceptualnom nivou- nešto širih i sveobuhvatnijih.

Niko od nas nikada ranije nije pisao u ovom formatu, ali se nadamo da ćemo ipak uspeti da vam na odgovarajući način prenesemo ono što želimo.

Do sledećeg čitanja vas puno pozdravljamo!

EXTREMEovanje tim

(Visited 190 times, 1 visits today)